pål johan karlsen

 
 

(Universitetsforlaget, 2008)


«La det straks være sagt at Pål Johan Karlsen har gjort en god jobb. (…) At fremstillingen gir assosiasjoner og grunnlag for egne tanker og ikke bare fungerer som en oppramsende katalog av forskningsdata, er naturligvis meget rosverdig. Hva er hukommelse er hermed varmt anbefalt.»

Tore Helstrup, Tidsskrift for

Den norske legeforening«Dette er en meget tilgjengelig bok som passer både for studenter, klinikere og den nysgjerrige allmennhet. Jeg vil også anbefale boken for pårørende til pasienter med hukommelsessvikt. Mer kunnskap om hvordan hukommelsen virker, kan redusere angsten og undringene hos dem som opplever slike problemer på nært hold.»

Susanne Wiking, Tidsskrift

for Norsk Psykologforening«Forfatteren skal ha honnør for vellykket popularisering av et mangslungent og vanskelig tilgjengelig forskningsfelt innenfor psykologien. (…) Bokas fremste pre er at den formidler nyttig, saklig og oppdatert informasjon til dem som er interessert i å lære om hukommelse, og boka byr på underholdende og engasjerende lesning som kan skjerpe leserens appetitt på mer kunnskap.»

Sverre Andresen, Nevropsykologi«Lurer du på kvifor du gløymer å ta ut søpla om morgonen, sjølv om dei du bor med har minna deg på det utallige gongar, så finn du svaret her. (…) Ei svært interessant bok.»

Anna Werenskjold, UniversitasFra baksideteksten

Innhold

Mer om hukommelse

Kjøp Hva er hukommelse

Pål Johan Karlsen har utgitt romanen Daimler, selvhjelpsboka Slik får du bedre hukommelse, den populærvitenskapelige boka Hva er hukommelse og læreboka Psykologi: Inngangsporten.